Ako na to:
V hrnci zohrejeme olej a opražíme cesnak a cibuľu do mäkka. Pridáme zázvor a zvyšné korenia a varíme 1 minútu. Pridáme mäso a varíme do hneda. Potom pridáme vývar a červenú papriku privedieme do varu a varíme na nízkejteplote asi 50 minút alebo pokiaľ sa mäso neuvarí. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Ryžu uvaríme podľa návodu na obale, pridáme kurkumu-korenie aby nám ryžu zafarbilo do žlta. Ryžu naservírujeme na taniere na to dáme mäsové curry a posypeme koriandrom. Dobrú chuť. | ||
|
Vyber Recepty
-
▼
2013
(25)
-
▼
apríla
(25)
- Anglický hovädzí hrniec s guinesom
- Anglická sviečková
- „Kozmické“ Curry s ryžou
- Írská polievka
- Stupavská polievka z kelu
- Zajačia polievka
- Brokolicová krémová polievka
- Blesková polievka
- Brokolicová polievka "Miniminutážka" (2 porcie)
- Boršč s mäsom (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Cesnačka so syrovými haluškami
- Bryndzová polievka
- Brokolicovo- karfiolová polievka
- Cesnačka s haluškami
- Cesnačka s vajíčkom
- Boršč bez mäsa (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Bohatá fazuľová polievka
- Biela rybia polievka
- Bavorská polievka
- Babičkina polievka so sojových bôbov
- Ázijská polievka
- Argentínska rezancová polievka
- Arabská kuracia polievka
- Anglická polievka
- Maďarská zemiaková polievka
-
▼
apríla
(25)
„Kozmické“ Curry s ryžou
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára