| ||
Ako na to:
Sviečkovú posolíme, okoreníme, potrieme olejom a necháme 2 hodiny odležať na chladnom mieste. Potom položíme sviečkovú na rozohriatý rošt a za občasného potierania zo všetkých strán opekáme. Sviečková musí ostať šťavnatá a ružová pri narezaní. Potom sviečkovú krájame na plátky. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a zeleninovým šalátom. | ||
|
Vyber Recepty
-
▼
2013
(25)
-
▼
apríla
(25)
- Anglický hovädzí hrniec s guinesom
- Anglická sviečková
- „Kozmické“ Curry s ryžou
- Írská polievka
- Stupavská polievka z kelu
- Zajačia polievka
- Brokolicová krémová polievka
- Blesková polievka
- Brokolicová polievka "Miniminutážka" (2 porcie)
- Boršč s mäsom (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Cesnačka so syrovými haluškami
- Bryndzová polievka
- Brokolicovo- karfiolová polievka
- Cesnačka s haluškami
- Cesnačka s vajíčkom
- Boršč bez mäsa (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Bohatá fazuľová polievka
- Biela rybia polievka
- Bavorská polievka
- Babičkina polievka so sojových bôbov
- Ázijská polievka
- Argentínska rezancová polievka
- Arabská kuracia polievka
- Anglická polievka
- Maďarská zemiaková polievka
-
▼
apríla
(25)
Anglická sviečková
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára