Ako na to:
Ak sa rozhodneme variť to v rúre tak predhrejeme rúru na 180°C. Zelerové stopky nakrájame na kolieska. Očistíme cibuľu a nakrájame ji na drobno. Mrkvu očistíme, prekrojíme pozdĺžne a nakrájame na kolieska. Do ohňuvzdorného hrnca dáme olej a všetku zeleninu s bobkovým listom. Necháme pražiť 10 minút za občasného miešania. Potom pridáme múku, mäso, pivo, paradajky z konzervy a dobre premiešame. Osolíme a okoreníme. privedieme do varu , zakryjeme pokrievkou a buď pokračujeme vo varení na sporáku pomaly alebo to môžme dať do rúry na 3 hodiny. Závisí to len na nás. Pol hodinu pred dovarení dáme dole pokrievku. Zistíme či je to uvarené tak že mäso sa úplne rozpadáva. Podávame s chlebom alebo zemiakmi. | ||
|
Vyber Recepty
-
▼
2013
(25)
-
▼
apríla
(25)
- Anglický hovädzí hrniec s guinesom
- Anglická sviečková
- „Kozmické“ Curry s ryžou
- Írská polievka
- Stupavská polievka z kelu
- Zajačia polievka
- Brokolicová krémová polievka
- Blesková polievka
- Brokolicová polievka "Miniminutážka" (2 porcie)
- Boršč s mäsom (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Cesnačka so syrovými haluškami
- Bryndzová polievka
- Brokolicovo- karfiolová polievka
- Cesnačka s haluškami
- Cesnačka s vajíčkom
- Boršč bez mäsa (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Bohatá fazuľová polievka
- Biela rybia polievka
- Bavorská polievka
- Babičkina polievka so sojových bôbov
- Ázijská polievka
- Argentínska rezancová polievka
- Arabská kuracia polievka
- Anglická polievka
- Maďarská zemiaková polievka
-
▼
apríla
(25)
Anglický hovädzí hrniec s guinesom
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára