| ||||||||
Ako na to:
Mäso dáme do hrnca s vodou, privedieme do varu a zlejeme. Bobkový list, tymián a petržlenovú vňať zviažeme s niťou. Mäso dáme naspäť do hrnca spolu s petržlenom a celým čiernym korením a zalejeme vodou aby všetko bolo zakryté. Privedieme do varu a necháme variť na nízkej teplote 1½ hodiny. Potom k tomu pridáme mrkvu, fenikel, zeler a zemiaky. Privedieme opäť do varu, potom znížime teplotu a necháme variť na nízkej teplote ďalších 45 minút alebo pokiaľ nie je všetko uvarené. Potom všetko vyberieme z hrnca. Do vývaru dáme brokolicu rozobranú na ružičky a fazuľu. Privedieme opäť do varu a necháme variť 5 minút. Vyberieme ich z hrnca. Ochutnáme vývar, podľa potreby dosolíme a okoreníme. Mäso rozoberieme s vidličkou. Naservírujeme ho do misiek alebo hlbokých tanierov. Pridáme zeleninu a zalejeme to vývarom. Posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou. Podávame. | ||||||||
|
Vyber Recepty
-
▼
2013
(25)
-
▼
apríla
(25)
- Anglický hovädzí hrniec s guinesom
- Anglická sviečková
- „Kozmické“ Curry s ryžou
- Írská polievka
- Stupavská polievka z kelu
- Zajačia polievka
- Brokolicová krémová polievka
- Blesková polievka
- Brokolicová polievka "Miniminutážka" (2 porcie)
- Boršč s mäsom (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Cesnačka so syrovými haluškami
- Bryndzová polievka
- Brokolicovo- karfiolová polievka
- Cesnačka s haluškami
- Cesnačka s vajíčkom
- Boršč bez mäsa (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Bohatá fazuľová polievka
- Biela rybia polievka
- Bavorská polievka
- Babičkina polievka so sojových bôbov
- Ázijská polievka
- Argentínska rezancová polievka
- Arabská kuracia polievka
- Anglická polievka
- Maďarská zemiaková polievka
-
▼
apríla
(25)
Anglická polievka
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára