| ||||||||||
Ako na to:
Do studenej vody dáme variť na kocky pokrájané hovädzie a údené mäso a na rezance nakrájanú cviklu. Neskôr pridáme bravčové mäso, osolíme a varíme domäkka. Pridáme na rezance nakrájanú zeleninu, cibulu, koreniny a zemiaky na kocky. Varíme domäkka. Pridáme nadrobno pokrájané paradajky alebo paradajkový pretlak. Ak nedáme zemiaky, môžeme polievku zahustit bielou zápražkou ( 2PL oleja, 1PL hl.kukuričnej múky, 2dl vody). Nakoniec ochutíme citrónovou šťavou, dosolíme a prilejeme ryžové mlieko. Podávame s bezlepkovým chlebom. | ||||||||||
|
Vyber Recepty
-
▼
2013
(25)
-
▼
apríla
(25)
- Anglický hovädzí hrniec s guinesom
- Anglická sviečková
- „Kozmické“ Curry s ryžou
- Írská polievka
- Stupavská polievka z kelu
- Zajačia polievka
- Brokolicová krémová polievka
- Blesková polievka
- Brokolicová polievka "Miniminutážka" (2 porcie)
- Boršč s mäsom (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Cesnačka so syrovými haluškami
- Bryndzová polievka
- Brokolicovo- karfiolová polievka
- Cesnačka s haluškami
- Cesnačka s vajíčkom
- Boršč bez mäsa (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Bohatá fazuľová polievka
- Biela rybia polievka
- Bavorská polievka
- Babičkina polievka so sojových bôbov
- Ázijská polievka
- Argentínska rezancová polievka
- Arabská kuracia polievka
- Anglická polievka
- Maďarská zemiaková polievka
-
▼
apríla
(25)
Boršč s mäsom (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára