| ||||
Ako na to:
Do rozohriateho masla pridáme na jemno nakrájanú cibuľu a dosklovita ju speníme, potom pridáme petržlenovú vňať a tiež ju rovnako opražíme. Prisypeme rezance, ktoré jemne opražíme dozlatista. Pridáme olúpané paradajky a dusíme 5 minút. Potom prilejeme horúci vývar, a nakoniec pridáme chilli papriku, šafran, mleté čierne korenie, soľ a varíme, pokým rezance nezmäknú. K polievke podávame strúhaný syr. | ||||
|
Vyber Recepty
-
▼
2013
(25)
-
▼
apríla
(25)
- Anglický hovädzí hrniec s guinesom
- Anglická sviečková
- „Kozmické“ Curry s ryžou
- Írská polievka
- Stupavská polievka z kelu
- Zajačia polievka
- Brokolicová krémová polievka
- Blesková polievka
- Brokolicová polievka "Miniminutážka" (2 porcie)
- Boršč s mäsom (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Cesnačka so syrovými haluškami
- Bryndzová polievka
- Brokolicovo- karfiolová polievka
- Cesnačka s haluškami
- Cesnačka s vajíčkom
- Boršč bez mäsa (bezlepková, bez mlieka, sóje a vajec)
- Bohatá fazuľová polievka
- Biela rybia polievka
- Bavorská polievka
- Babičkina polievka so sojových bôbov
- Ázijská polievka
- Argentínska rezancová polievka
- Arabská kuracia polievka
- Anglická polievka
- Maďarská zemiaková polievka
-
▼
apríla
(25)
Argentínska rezancová polievka
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára